Pikkuleijonat mitalipeleihin Hlinka Gretzky Cupissa – näin on pelattu ja näin jatketaan

Leijonien joukkue Karjala-turnaus Nuoret Leijonat Suomi - Yhdysvallat Leijonat Suomen kentälliset Pikkuleijonat Suomi - Latvia Suomen kentälliset Leijonien kokoonpano Leijonat Ville Pokka ja Oliwer Kaski

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue Pikkuleijonat eteni arvostetussa ja perinteisessä Hlinka Gretzky Cupissa mitalipeleihin kahdella voitollaan alkulohkossa.

Pikkuleijonien urakka Hlinka Gretzky Cupissa alkoi tappiolla, mutta kaksi seuraavaa alkulohko-otteluaan Suomi voitti. Sopiva ristiinpelaaminen mahdollisti toisen sijan lohkossa ja täten Pikkuleijonat eteni välieriin ja mitalipeleihin. Välierässä vastaan asettuu Slovakia.

Suomen ottelut turnauksessa tähän asti:

Mainos:

Suomi – Venäjä 2-5
Tshekki – Suomi 3-4 RL
Suomi – Sveitsi 8-1

Pikkuleijonien tehokkain pelaaja turnauksessa on ollut Jani Nyman tehoillaan 3+2=5. Myös Joakim Kemell ja Aleksanteri Kaskimäki ovat onnistuneet kolmesti maalinteossa ja ovat yhdessä Nymanin kanssa Suomen maalintekijätilaston piikkipaikalla.

Välierässä Suomen joukkue kohtaa alkulohko B:n voittaneen Slovakian. Ottelu pelataan perjantaina kello 20 Suomen aikaa Slovakian Piestanyssa. Suomi pelasi alkulohkovaiheen otteut Tshekin Breclavissa, joten välierissä Pikkuleijonien ottelupaikkakunta vaihtuu.

Pikkuleijonat välieriin – näin jatko-ottelut pelataan

6.8. klo 16:30 sijoitusottelu 7-8 Sveitsi – Saksa
6.8. klo 16:30 sijoitusottelu 5-6 Tshekki – USA
6.8. klo 20:00 välierä 1 Venäjä – Ruotsi
6.8. klo 20:00 välierä 2 Slovakia – Suomi

7.8. klo 18:00 pronssiottelu
7.8. klo 18:00 finaali

Suomen ottelut näkyvät ilmaiseksi suorana nettilähetyksenä.