Pikkuleijonat pronssiotteluun – vastaan asettuu Ruotsi!

NHL-pelaajat Nuorten Leijonien Sveitsi Nuoret Leijonat Suomi - Saksa Suomen U20 joukkue Nuoret Leijonat Pikkuleijonat Leijonat Saksa - Suomi Suomen kentälliset Pikkuleijonat Leijonat Nuoret Leijonat Suomi U20

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue, Pikkuleijonat, kohtaa Hlinka Gretzky Cupin pronssiottelussa Ruotsin. Suomi kärsi pronssiottelussa tappion lukemin 6-2 toiselle isäntämaa Slovakialle.

Pikkuleijonien turnaus perinteisessä Hlinka Gretzky Cupissa eteni mitalipeleihin kun Suomi sijoittui lohkossaan toiseksi. Turnaus huipentuu Suomen osalta tänään lauantaina pronssiotteluun.

Pikkuleijonat kohtasi välierässä toisen isäntämaa Slovakian. Paremmasta ei jäänyt tällä kertaa epäselvyyttä.

Slovakia painoi kahden ensimmäisen erän aikana peräti kolme alivoimamaalia, kaksi maalia tasakentällisin ja nappasi näin ollen ensimmäisen 40 minuutin aikana jo 5-0 -johdon.

Kolmannessa erässä Slovakia lisäsi johtoaan ja siirtyi 6-0 -johtoon. Otto Hokkasen ja Joakim Kemellin maalit jäivät laihaksi lohduksi, kun loppulukemat 6-2 seisoivat taululla summerin soittaessa viimeisen kerran.

57.12 Joakim Kemell (Kasper Kulonummi) 6–2 YV

Katso ottelun kaikki tilastotapahtumat tulospalvelusta.

Pikkuleijonat pelaa lauantaina kello 18:00 alkaen turnauksen pronssiottelussa, kun vastaan asettuu rakas naapurimaa Ruotsi. Ruotsi pelasi perjantaina välierässä Venäjää vastaan ja hävisi maali-iloitteluksi äityneen ottelun lopulta lukemin 7-5.

Finaali sekä pronssiottelu alkavat tänään kello 18:00.