Eteneekö Pikkuleijonat finaaliin? Näin näet ottelun ilmaiseksi!

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa pelataan tulevana keskiviikon ja torstain välisenä yönä välierät. Pikkuleijonat kohtaa omassa välierässään Venäjän.

Puolilta öin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa käynnistyy Kanadan ja Ruotsin välinen semifinaaliottelu. Pikkuleijonat kohtaa Venäjän kello 04:00 alkavassa ottelussa.

Suomi ja Venäjä kohtasivat turnauksessa kertaalleen jo alkulohkovaiheessa. Tuon ottelun vei nimiinsä lopulta Suomi voittolaukausten jälkeen. Suomi on tuon ottelun jälkeen kärsinyt yhden jatkoaikatappion USA:lle, Venäjä sen sijaan on edennyt voitosta voittoon.

Mainos:

Ensi yön otteluun Suomi lähtee hienoisena altavastaajana. Mutta kuten niin monta kertaa Leijonien osalta on todettu, se asetelma sopii suomalaisille.

Ottelu on myös yksilötasolla mielenkiintoinen. Venäläispelaajista käytännössä kolme taistelee vielä pistepörssin voitosta. Hurjat kymmenen maalia ja kaksi syöttöä iskenyt Matvey Michkov on pistepörssin piikkipaikalla, toisena on maanmies Danila Yurov tehoin 4+7=11. Kolmas venäläinen Nikita Chibrikov on iskenyt kymmenen pistettä (2+8).

Suomalaisista parhaat pistemiehet Samu Tuomaala (5+5=10) ja Ville Koivunen (4+5=9) ovat vielä mukana taistelussa pistepörssin voitosta.

Pikkuleijonat kohtaa Venäjän tulevana yönä kello 04:00 alkavassa ottelussa. Näet ottelun ilmaiseksi televisiosta TV Viisi -kanavalta. Ottelu on nähtävissä myös maksullisessa Discovery+ -palvelussa.