Pitkäperjantai tuo ruutuihin yhden ottelun verran Liigaa

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Tänään pitkäperjantaina pelataan yksi ottelu Liigaa. Kouvolassa tärkeistä pisteistä taistelevat KooKoo ja Pelicans.

Tänään perjantaina on tarjolla yksi ottelu Liigaa. Kouvolassa toisistaan mittaa ottavat sijoilla kahdeksan ja yhdeksän olevat joukkueet, kun otteluohjelmassa on ottelu KooKoo – Pelicans.

Kouvolan perjantai-illassa mitellään isoista pisteistä. Kummankaan joukkueen ei tarvitse puristella kymmenen joukkoon pääsemisen suhteen, mutta taistelu ylöspäin kohti kuudetta sijaa käy kuumana.

Mainos:

Pelicans on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena. Sen pistekeskiarvo on 1.62/ottelu. Kuudentena oleva Kärpät on kerännyt 1.69 pistettä ottelua kohti. Yhdeksäntenä olevan KooKoon pistekeskiarvo on 1.55/ottelu.

Joukkueiden kokoonpanoissa on nähtävillä runsaasti myös yksilötaitoa. Vaikka Pelicans menettikin jo tovi sitten Ryan Laschin, on lahtelaisilta noussut esiin uusia vastuunkantajia. Esimerkiksi joukkueen kapteeni Hannes Björninen on pistepörssin viidennellä sijalla tehoilla 14+29=43.

KooKoosta korkeimmalla pistepörssissä on hyökkääjä Ahti Oksanen, jolla on kasassa tehopisteet 19+21=40.

Nähdäänkö tänään ratkaisijoita tutulta osastolta vai nouseeko yllättävät ratkaisijat esille? Se ratkeaa illalla kello 18:30 Subin ilmaisessa tv-ottelussa.