Radko Gudas tarjoili hurjan niitin vihellyksen jälkeen – selvisi tilanteesta ilman rangaistusta

Radko Gudas

Florida Panthers ei onnistunut katkaisemaan sarjaa Toronto Maple Leafsia vastaan vaan sarja siirtyy takaisin Torontoon lukemissa 3-1. Radko Gudas iski hurjan taklauksen ottelun toisessa erässä vihellyksen jälkeen, mutta selvisi kuitenkin tilanteesta ilman rangaistusta.

Toronto Maple Leafs pelasi ensimmäistä kertaa Florida Panthersia vastaan selkä seinää vasten ja selvisi painekattilasta voitokkaana. Maple Leafs haki vierasvoiton lukemin 2-1 ja kavensi sarjan tilanteeksi 3-1.

Ottelun toisessa erässä nähtiin Radko Gudakselta hurja taklaus hyökkäyspäässä. Gudas tarjoili taklauksensa hieman vihellyksen jälkeen, joka ei aivan kaikkia Toronton leirissä miellyttänyt. Tilanne meni kuitenkin tuomaristolta läpi sormien, sillä tilanteessa pantiin täytäntöön ainoastaan siirretty rangaistus Torontolle.