Ruotsi on kovan paikan edessä – Tshekki nousi kahden maalin takaa voittoon!

Carl Klingberg Ruotsi

Ruotsin MM-kisat vuosimallia 2021 uhkaavat päättyä alkulohkoon. Ruotsi hävisi tänään Tshekille, vaikka se johti ottelua kahdella maalilla.

Ruotsin MM-kisat eivät ole sujuneet kuten odotettua. Neljästä pelatusta ottelusta se on saanut pisteitä vain yhdestä. Illan vastustaja Tshekin lisäksi pisteittä Tre Kronorin ovat jättäneet Valko-Venäjä sekä Tanska.

Ruotsi joutuu nyt puristamaan ihan tosissaan jatkopaikan suhteen. Ruotsilla on myös kokoonpanon suhteen tiukka tilanne, kun ensin Carl Klingberg loukkaantui ja heti perään Nils Lundkvist loukkaantui noustuaan parhaaksi pistemieheksi Tre Kronorissa.

Tänään Tre Kronor johti Tshekkiä kahden erän jälkeen, mutta Tshekki tuli kahdeksassa minuutissa takaa rinnalle ja ohi ja nappasi kolme pistettä itselleen lopulta lukemin 4-2. Tshekille kolme tärkeää pistettä, Ruotsille jäi tänään pelkkä luu käteen.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Ruotsilla on edessään vielä ottelut Iso-Britanniaa, Slovakiaa sekä Venäjää vastaan. Eroa pudotuspeliviivaan on tällä hetkellä kaksi pistettä, kun illan vastustaja Tshekki on kerännyt viisi pistettä.

Lohkon keskikastin ja haastajamaiden osalta ottelut ovat menneet Ruotsin kannalta sopivasti ristiin. Tämä mahdollistaa vielä sen, että Tre Kronor voi hyvinkin vielä nousta mukaan pudotuspeleihin. Pudotuspeleihin nousu vaatisi Ruotsilta toki todellista nousua tasossa, sillä tällä hetkellä kaukalossa nähdään heikointa Ruotsia hetkeen.

Kuinka ottelut ovat päättyneet? Ketkä pelaavat huomenna? Tsekkaa MM-kisojen tulokset ja otteluohjelma kokonaisuudessaan!