Sunnuntain herkkupala! Ruotsi-Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin katsot ottelun

MTV Suomen Jääkiekkoliitto Leijonat MM-kisojen 2023 otteluohjelma Sakari Manninen MM-kisojen tähdistökentällinen Ruotsi Leijonien parhaat pelaajat

Ruotsi ja Suomi kohtaavat sunnuntaina MM-kisojen kenraaliharjoituksessa, jossa taistellaan myös vielä Tshekin EHT-turnauksen voitosta.

Kumpikin kärsi tappion lauantaina, kun Tshekki kaatoi Ruotsin ja puolestaan Sveitsi Suomen. Nyt luvassa on viimeinen taistelu ennen MM-kisojen alkua, joten viimeiset pelipaikat lyödään lukkoon tämän ottelun jälkeen.

Suomen MM-joukkue tulee vielä elämään, koska osa tullaan tiputtamaan pois vielä ennen MM-turnauksen alkua. Jokaisen pelipaikastaan epävarman on lyötävä kaikki kehiin sunnuntaina, joten vauhtia tuskin tulee puuttumaan. Kun Leijonien Sveitsi-ottelu oli vieläpä heikko esitys, niin varmasti näytönhalut ovat kovat.

Mainos:

Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset, joten jännitystä riittänee aivan päätöserän loppuhetkille asti.

Näin katsot Ruotsi-Suomi-ottelun TV:stä

Ruotsin ja Suomen välinen ottelu tulee suorana lähetyksenä TV5-kanavan kautta. Ottelu käynnistyy klo 13:00 ja lähetys on käynnissä heti ensimmäisistä hetkistä alkaen. Tämän perään on tarjolla lisää kiekkoa, koska myös Tshekki-Sveitsi-ottelu näytetään suorana lähetyksenä.