Saako Leijonat huippuvahvistuksia NHL:stä? Näiden suomalaistähtien kausi yhden tappion päässä päättymisestä

Huippuvahvistuksia Leijoniin Mikko Rantanen 55 maalia täyteen

Leijonat saattaa hyvinkin saada huippuvahvistuksia NHL:stä. Niin Florida Panthersin kuin myös Colorado Avalanchen kausi on yhden ottelun päässä päättymisestä.

Florida Panthers kaatoi Boston Bruinsin vieraskaukalossa jatkoerässä ja jatkaa taisteluaan runkosarjan ylivoimaisesti voittanutta Bruinsia vastaan. Sarja on tällä hetkellä lukemissa 3-2 ja on jälleen seuraavassa ottelussa katkolla Bostonille.

Viime yönä Seattle Krakenille kotijäällään hävinnyt Colorado Avalanche on nyt niin ikään selkä seinää vasten, kun sarja siirtyy Seattleen. Kraken johtaa sarjaa nyt lukemin 3-2. Mikäli Avalanche putoaisi tässä vaiheessa kautta, saattaisi Leijonat hyvinkin saada Coloradosta erittäin toivottuja NHL-vahvistuksia.

Mainos:

Avalanchen paidassa kiekkoilevat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen olisivat kiistattomia huippuvahvistuksia MM-kisoihin. Floridasta tyrkyllä kisakoneeseen olisivat Aleksander Barkov, Eetu Luostarinen ja Anton Lundell.

Myös maalivahtiosastolle voi tulevan NHL-yön jälkeen olla tarjolla yksi NHL-vahvistus. Los Angeles Kingsin kausi päättyy, mikäli Edmonton Oilers nappaa siitä voiton tulevana yönä. Kingsin maalilla torjuu Joonas Korpisalo. Nyt kun Juuse Saros ei osallistu MM-kisoihin, olisi Suomen joukkueen ykköstorjujan paikka auki.

Vaikka NHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros venyisi seitsemänsiin peleihin, ehditään ensimmäinen kierros pelata hyvin loppuun ennen 12. toukokuuta alkavia MM-kisoja. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.