Tappara voitti mestaruuden huikean trillerin päätteeksi jatkoerässä – katso mestaruuden ratkaissut osuma

Tappara

Tappara ja Pelicans väänsivät Liigan finaalien viidennessä finaalissa pidemmän kaavan kautta. Tamperelaisseura otti lopulta omansa huikean trillerin päätteksi.

Viides finaali Tapparan ja Pelicansin välillä oli todellinen trilleri.

Kotijoukkue Tappara aloitti ottelun upealla tavalla ja siirtyi jo ensimmäisen reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen 3-0 -johtoon ottelussa. Finaali ja mestaruus näytti jo nopeasti ratkenneelta.

Pelicans ei kuitenkaan taipunut, vaan tuli ottelussa tasoihin ja lopulta kolmannessa erässä myös ohi. Veli-Matti Savinainen tasoitti kuitenkin ottelun viimeisellä sekunnilla ja ottelu eteni jatkoeriin.

Jatkoerässä Tapparan sankariksi nousi Marcus Davidsson, joka pääsi iskemään kiekon verkkoon ja kotijoukkueen juhlat olivat valmiit. Voit katsoa mestaruuden ratkaisseen osuman alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.