SaiPa lomautti edustusjoukkueensa valmennuksen toisena Liiga-seurana

SaiPa lomautti valmentajansa ja muuta henkilöstöään yt-neuvottelut

SaiPa on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Yhteystoimintaneuvottelujen tuloksena Liiga-SaiPa Oy on lomauttanut valmennuksensa ja pelaajien osalta on päädytty palkkaleikkauksiin.

SaiPa on toisena liigaseurana joutunut lomauttamaan valmennuksensa, kertoo seura tiedotteessaan. Ensimmäinen tähän ratkaisuun joutunut joukkue oli JYP.

Pelaajiensa kanssa lappeenrantalaisseura pääsi yhteisymmärrykseen yt-neuvotteluiden aikana. Pelaajien kanssa seura sopi palkanalennuksista, jotka jatkuvat vuoden 2020 loppuun saakka.

Mainos:

Vaikka lappeenrantalaisseura ei joutunut yt-neuvotteluiden seurauksina toteuttamaan irtisanomisia, joutui se kuitenkin lomauttamaan koko edustusjoukkueen valmennuksen sekä urheilujohdon loppuvuoden ajaksi.

Liiga-joukkueen valmennuksesta vastaa lomautuksen aikana SaiPan U20-joukkueen päävalmentaja Ville Hämäläinen, apuvalmentajana toimii SaiPan myyntineuvottelija ja prospektiryhmän tukihenkilö Ville Koho.

Valitettavasti pelkät palkanleikkaukset eivät tuottaneet riittävää säästöä, vaan jouduimme turvautumaan lomautuksiin. Haluamme pitää yhtiön hengissä ja samalla myös pyrimme säilyttämään uskottavuuden ja kilpailukyvyn, kiitos henkilökunnallemme ymmärryksestäJussi Markkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

SaiPan ensimmäinen ottelu uuden valmennuksen alaisuudessa pelataan tiistaina, kun joukkue kohtaa Lappeenrannassa KalPan.