Venäjä murskasi Leijonat nuorista koostuneella joukkueella

Venäjä - Leijonat eht karjala-turnaus

Suomi kohtasi eilen torstaina Karjala-turnauksen ensimmäisessä ottelussa Venäjän. Venäjä antoi nuorista koostuneella joukkueellaan shokkihoitoa, kun Leijonat kaatui Hartwall Arenalla tylysti 6-2.

Turnauksen alla Venäjän joukkueesta riitti paljon puhetta. Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen kritisoi Venäjän alle 20-vuotiaiden joukkuetta kovin sanoin ja vaati, että Venäjä nimeää turnaukseen ”aikuisten joukkueen”. Jalosen mukaan Suomea ei paljon kiinnostanut pelata Venäjän junioreita vastaan.

Kiinnostuksen puutetta tai ei, Venäjä vei ja Leijonat vikisi Helsingin illassa torstaina. Venäjän U20-joukkue oli läpi ottelun reilusti Suomea paremmalla jalalla liikenteessä ja nappasi ansaitun voiton lukemin 6-2.

Venäjän juniorijoukkue ei jättänyt ottelussa mitään sattuman varaan, vaan se meni jo avauserässä 3-0 -johtoon. Toisen erän jälkeen taululla komeilivat lukemat 5-1. Viimeisessä erässä olikin jo hieman pelailun makua, viimeisen erän maalit kirjattiin tasan 1-1.

Suomelta maalinteossa onnistuivat Elmeri Eronen sekä Jere Sallinen.

Katso alta huippuhetket eilisestä ottelusta, jossa Venäjä kaatoi Leijonat lukemin 6-2:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Youtubesta.