Suomi alkoi saada hanoja auki – Sakari Manninen iski toiseen erään kaksi komeaa osumaa

Sakari Manninen

Saksa alkoi saada otetta ottelussa Leijonia vastaan toisessa erässä ja siirtyikin ottelussa 2-1 -johtoon. Suomi kuitenkin tuli rinnalle ja ohi, kun Sakari Manninen iski kaksi komeaa osumaa.

Saksa siirtyi toisessa erässä johtoon Suomea vastaan iskemällä kaksi osumaa Jussi Olkinuoran selän taakse.

Suomi sai kuitenkin takaisin otteen pelistä Sakari Mannisen johdosta. Ensin Kasperi Kapanen tarjoili Manniselle loistavan tekopaikan, josta viime vuoden suomalaissankari iski kiekon komealla laukauksella verkon perukoille.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Myös toisesta Leijonien maalista kolmannessa erässä vastasi Sakari Manninen. Kiekko putosi hieman onnekkaasti Mannisen lapaan ja suomalaishyökkääjä tälläsi kiekon komealla rystysivalluksella maaliin.

Saksa kampesi itsensä vielä tasoihin ylivoimalla toisen erän lopussa ja toiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 3-3.