”Kiekkoraamattu” listasi parhaat vapaat puolustajat NHL:stä – listalla myös suomalaisväriä!

Sami Vatanen

Kiekkoraamatuksi tituleerattu The Hockey News listasi NHL:n osalta viisi parasta vapaata agenttia puolustajista. Listalta löytyy myös suomalaisväriä, kun viime kaudella New Jersey Devilsiä sekä Dallas Starsia edustanut Sami Vatanen on listalla toisena.

Leijonien olympiajoukkue kokoontui kuun alussa Hämeenlinnassa. Tuolta kokoontujien listalta löytyi myös puolustaja Sami Vatanen, jolla ei tällä hetkellä ole joukkuetta.

Nyt Vatasen nimi löytyy myös toiselta listalta. Arvostettu The Hockey News listasi NHL:n viisi parasta puolustajaa, jotka ovat yhä vapaita agentteja. Tältä listalta suomalainen Dallas Starsia loppukauden edustanut Vatanen löytyy sijalta kaksi.

Mainos:

Hänen edellään on ainoastaan Washington Capitalsia viime kaudella edustanut slovakkikkijätti Zdeno Chara. Katso koko THN:n listaus alta.

  1. Zdeno Chara
  2. Sami Vatanen
  3. Erik Gustafsson
  4. Jason Demers
  5. Jordie Benn

Vatanen on edustanut urallaan NHL:ssä Devilsin ja Starsin lisäksi myös Anaheim Ducksia ja Carolina Hurricanesia. New Jerseyssä ja Anaheimissa Vatanen on lukeutunut joukkueensa kärkipuolustajiin.

30-vuotias Vatanen voisi toimia monipuolisena ja erinomaisesti luistelevana puolustajana usean NHL-seuran täsmävahvistuksena.