Sammy Blais vei Kanadan 4-0 -johtoon ovelalla laukauksella – kiekko verkkoon laukauksella maalin takaa

Sammy Blais

Kanadan Sammy Blais vei joukkueensa 4-0 -johtoon toista kisaisäntä Latviaa vastaan erittäin ovelalla laukauksella. Blais laukoi kiekon verkkoon maalin takaa.

Kanada on laittanut kahden ensimmäisen erän aikana toisen kisaisännän, Latvian, ahtaalle. Kahden erän jälkeen Kanada johtaa varsin vakuuttavien otteiden jälkeen ottelua lukemin 4-0.

Kanadan ja ottelun neljäs osuma oli ovela suoritus Sammy Blaisilta. Kiekko meni suoran hyökkäyksen päätteeksi kulmaan, josta Blais laukoi kiekon Latvian maalivahdin kilven kautta verkon perukoille. Voit katsoa videon osumasta alta.