Älytön torjunta! Slovakian puolustaja venyi huimaan torjuntaan oman maalivahdin oltua jo ulkona tilanteesta

Patrik Koch

Latviassa Slovakian ja Tshekin välisessä ottelussa Slovakian puolustaja Patrik Koch venyi upeaan torjuntaan kun oma maalivahti oli pelattu jo ulos tilanteesta. Slovakialle ottelusta jäi kuitenkin vain luu käteen.

Kari Jalosen luotsaama Tshekki avasi kisat täydellä kolmella pisteellä ja voitolla, kun Slovakia kaatui Latvian kisa-avauksessa lukemin 3-2.

Ottelun kaikki viisi osumaa nähtiin ensimmäisessä erässä, jossa sattui ja tapahtui. Viiden maalin joukkoon mahtui muun muassa yksi koominen oma maali sekä lisäksi avauserässä nähtiin myös kisojen ensimmäinen ulosajo.

Kolmannessa erässä Slovakian puolustaja Patrik Kochilta nähtiin upea torjunta, kun Slovakian maalivahti oli pelattu jo ulos tilanteesta. Kochin torjunta ei kuitenkaan Slovakiaa auttanut, vaan avausottelusta käteen jäi tappio ja nolla pistettä.