Sebastian Aho mieletön vire sai jatkoa – nakutteli kolme syöttöpistettä Washingtonia vastaan

Carolina Hurricanes Sebastian Aho

Sebastian Aho on yltynyt NHL:ssä hurjiin liekkeihin, ja perjantaina tämän sai kokea nahoissaan Washington Capitals.

Ottelun alku ei näyttänyt vierasjoukkue Carolina Hurricanesin kannalta mitenkään lupaavalta, sillä Capitals eteni avauserässä jo 2-0-johtoon. Toisessa erässä Hurricanes tuli kuitenkin maalin päähän Brent Burnsin osumalla, ja päätöserässä alkoikin sitten melkoinen hurjastelu, kun vierasjoukkue latoi peräti 5 osumaa.

Voittomaali nähtiin erän puolivälin jälkeen, kun Sebastian Ahon syöttö löysi Andrei Svechnikovin, joka iski one-timerista kiekon sisään.

Loppulukemat kirjattiin muotoon 2-6. Aho merkkautti itselleen yhteensä kolme syöttöpistettä.

”Sebe” on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, sillä viisi viimeisintä ottelua ovat tuoneet pisteet 2+13=15. Suomalaishyökkääjän suorittaminen sai perjantaina ansaittua tunnustusta, kun Aho valittiin Carolina Hurricanesin edustajaksi NHL:n All Star -tapahtumaan.