Sebastian Aho painoi komean osuman – Carolina selvisi ensimmäisestä katkaisupelistä

Sebastian Aho Carolina

Sebastian Aho kunnostautui maalinteossa, kun Carolina Hurricanes pelasi niin sanotusti veitsi kurkulla New York Rangersia vastaan.

Carolinan kotiotteluun lähdettiin ottelusarjan ollessa Rangersin hyväksi tilanteessa 0-3, joten vain voitto kelpasi.

Hurricanes tuli otteluun vahvasti, sillä Evgeny Kuznetsov vei joukkueen edelle jo parin minuutin pelin jälkeen ja lisää seurasi ajassa 6:33, kun Stefan Noesen muutti lukemat 2-0:aan.

Hieman tämän jälkeen Will Cuylle kavensi, mutta erän loppupuoliskolla Jake Guentzel jakoi pelivälineen maalintekosektorille unohtuneelle Sebastian Aholle, joka painoi kiekon komeasti sisään.

Rangers nousi vielä myöhemmin ottelussa jopa rinnalle Barclay Goodrow’n ja Alexis Lafrenieren osumilla, mutta ajassa 56:49 Brady Skjei maalasi ylivoimalla ja nämä 4-3 jäivät myös ottelun loppulukemiksi.

Maanantaina Rangers pääsee yrittämään sarjan katkaisua Madison Square Gardenissa.