MM 2024: Suomi – Iso-Britannia – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonien avausmatsi katsojaluvut Leijonat Tshekki MM-kisat 2024 Suomi Iso-Britannia tv televisio

Suomi ja Iso-Britannia kohtaavat sunnuntaina päiväottelussa kello 13:20. Molemmilla on edessään MM-kisojen toinen koitos.

Lätkäklubi: Tarjolla 30€ ilmaisveto lätkään!

Leijonat aloitti turnauksen melkoisella trillerillä, kun ratkaisua lähdettiin 0-0-tilanteessa hakemaan aina rankkareista saakka ja lopulta isäntämaa Tshekki oli parempi.

Mainos:

Vaikka peliä olisi katsellut minkä väristen lasien takaa tahansa, kävi selväksi, että Suomi oli matsissa ottavana osapuolena isäntien vyöryttäessä hyökkäyksiään. Parannettavaa jäi siis paljon, ja brittejä vastaan pelattava ottelu tuleekin varmasti tarpeeseen, jotta kuvioita saadaan kuntoon edessä olevia isompia koitoksia silmälläpitäen.

On kuitenkin muistettava, että myös Iso-Britanniaa vastaan täytyy pelata. Tästä saatiin näyte lauantaina, kun britit taipuivat Kanadan tähtisikermälle vain lukemin 2-4.

Näin katsot Suomi – Iso-Britannia -pelin TV:stä

TV-oikeudet ovat Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti maksaa kuukaudessa peräti 45 euroa. On kuitenkin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, sillä MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit – sekä turnauksen ratkaisuottelut – Antero Mertarannan selostuksella. Näin ollen Suomen ja Iso-Britannian välinen ottelu on tarjolla sunnuntaina ilmaiskanavalta.

Toki ottelu näkyy myös MTV:n Katsomo-palvelussa kuukausimaksua vastaan.