Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen maalasivat – Aho osui fantastisen syöttökuvion päätteeksi

Sebastian Aho Carolina-Winnipeg

Sekä Sebastian Aho että Teuvo Teräväinen merkkauttivat nimensä maalintekijätilastoihin lauantaisella NHL-kierroksella.

Carolina Hurricanesin ja Winnipeg Jetsin välisen ottelun maalinteko aloitettiin toisen erän puolivälin tuntumassa, kun Martin Necas vei kotijoukkueen johtoon.

Viitisen minuuttia tämän jälkeen yllä mainittu suomalaiskaksikko näytti yhteispelinsä toimivuutta. Aho pelasi kiekon Teräväiselle ja tämän tulinen rannelaukaus löysi kohteensa.

Erän lopulla Carolina pääsi ylivoimalle, eikä jättänyt mahdollisuuttaan käyttämättä vaan pikkumusta löysi tiensä Jets-maaliin upean syöttökuvion päätteeksi. Maalintekijänä Aho.

Päätöserässä Hurricanes sitten romahtikin totaalisesti, sillä Winnipeg latoi taululle viisi osumaa, joista viimeisen tyhjiin. Näin ollen ottelun loppulukemat kirjattiin 3-5.