Slovakia sai lisävahvistuksia NHL:stä – Tomas Tatar on nelikon nimekkäin

Tomas Tatar Seattle Kraken

Slovakian maajoukkue tiedottaa, että Juraj Slafkovskyn lisäksi MM-ryhmään liittyy neljä NHL-pelaajaa, joista Tomas Tatar on nimekkäin.

Slovakian MM-joukkue neljällä NHL-pelaajilla. Joukkueen GM Miroslav Satan vahvisti X:ssä, että aiemmin uutisoimamme Montrealin Juraj Slafkovskyn lisäksi New Jerseyn Simon Nemec, Calgaryn Martin Pospisil, Anaheimin Pavol Regenda ja Seattlen Tomas Tatar liittyvät MM-joukkueen riveihin.

Toissa kesän varaustilaisuuden ensimmäisellä vuorolla varattu Slafkovsky pelaa Tshekissä uransa toisissa miesten MM-kisoissa. Slafkovskyn jälkeen kesän 2022 draftissa toisena Devilsiin varattu Nemec puolestaan pelaa jo uransa neljännet miesten MM-kisat vaikka hän on vasta 20-vuotias.

Mainos:

Kokenut Tatar on rapakon takaa saapuvan joukon nimekkäin. 33-vuotias Tatar valmistautuu uransa seitsemänsiin MM-kisoihin. 24-vuotias Pospísil sen sijaan ei ole pelannut Slovakian paidassa vielä yhtään aikuisten maaottelua. Hän on toki edustanut maataan alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Regendalle MM-kisat ovat hänen uransa kolmannet. Regenda pääsi tällä kaudella pelaamaan Anaheimin riveissä vain viidessä ottelussa ja pelasi näin pääosin AHL:ssä.

Slovakia pelaa B-lohkossa yhdessä Yhdysvaltojen, Saksan, Ruotsin, Latvian, Ranskan, Kazakstanin ja Puolan kanssa.

Lue myös: Olli Määttä liittyy Leijonien MM-kisajoukkueeseen – ”Kova vahvistus puolustuspäähän”