Tässä todennäköisyydet Stanley Cupin mestariksi!

Aleksander Barkov Stanley Cupin

Stanley Cupin mestaruus on vieläkin tiukasti jaossa, sillä Edmonton on napannut jo kaksi perättäistä voittoa ja herättänyt ottelusarjan eloon.

Parhaimmillaan Floridan mestaruus oli jo yli 90% varma, mutta nyt tilanne on muuttunut radikaalisti. Oilers voitti ensiksi kotona neljännen pelin ja sen jälkeen vieraissa viidennen peli. Nyt Epicbetin kertoimet paljastavat radikaalin muutoksen, sillä Floridan mestaruus toteutuu enää hieman yli 76% todennäköisyydellä. Toki Epicbetin tarjoama kerroin Floridan mestaruudesta on kilpailijoita kovempi, joten osa arvioi mestaruuden asteen verran todennäköisemmäksi.

Edmontonin mestaruudesta saa kertoimeksi 3.55, joten se toteutuu hieman alle kerran kolmesta. Floridalla koittaa seuraava mahdollisuus mestaruuteen perjantain ja lauantain välisenä yönä, jolloin joukkueet kohtaavat kuudennen finaalin merkeissä Edmontonissa.

Mainos:

Varsinkin Connor McDavid pitää nyt saada kuriin Edmontonin toimesta, sillä supertähti on ollut viime peleissä täysin uskomattomassa lyönnissä.