Tekeekö Edmonton historiallisen nousun? Todennäköisyydet edelleen tiukasti vastaan

Connor McDavid Edmonton

Edmonton Oilers on nyt voittanut kaksi peliä putkeen Stanley Cupin finaaleissa, joten voitot ovat Floridalle enää 3-2.

Floridan piti marssia helppoon mestaruuteen, kun se vei kaikki kolme ensimmäistä finaalia nimiinsä. Edmontonin herääminen kuitenkin tapahtui suurimman tähtensä Connor McDavidin johdolla. McDavid on ollut täysin pitelemätön, minkä johdosta Florida on joutunut antautumaan nyt jo kahdesti putkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että Oilers saa kotikaukalossa mahdollisuuden lyödä ottelusarja tasoihin.

Vaikka Edmontonilta puuttuu mestaruudesta vain kaksi voittoa, niin todennäköisyydet ovat edelleen pahasti seuraa vastaan. Epicbet tarjoaa kohteen NHL:n mestarista ja Florida on edelleen suuri suosikki. Kuitenkin Panthersin kerroin on isosti nousussa, sillä Epicbet tarjoaa jo Floridan mestaruudesta kertoimen 1.30, joka on markkinoiden parhaimmistoa. Edmontonin mestaruudesta saa puolestaan kertoimen 3.55.

Mainos:

Edmontonilla on sauma tehdä uskomatonta historiaa, jos se onnistuu voittamaan vielä mestaruuden. Ainoastaan kertaalleen on noustu mestaruuteen 0-3-tappioasemasta. Tuo tapahtui vuonna 1942, kun Toronto teki mahdottomasta totta. Nyt 82 vuoden tauon jälkeen tuo on jälleen mahdollista.