Kotikisat lähestyy – Leijonien ensimmäinen leiriryhmä julkaistu

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Suomen MM-kotikisat lähestyy ja ensimmäinen Suomen joukkue on julkaistu. Leijonat aloittaa leireilyn pääsiäismaanantaina, tulevana perjantaina ja lauantaina Suomi kohtaa Norjan.

Suomessa ja Latviassa pelattavat MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja Jukka Jalonen on tehnyt ensimmäiset valintansa kohti kevään MM-kisoja.

Suomi aloittaa leirityksen pääsiäismaanantaina ja viikko huipentuu kahteen otteluun Norjaa vastaan. Jalonen kertoi, että kilpailu pelipaikoista kisoihin on ”kenties kovempi kuin koskaan ennen” hänen päävalmentaja-aikanaan.

Mainos:

Kilpailun kovuudesta kertoo se, että Suomen joukkue on varsin laadukas heti ensimmäisellä leirityksellä. Mukana on jo viime vuoden maailmanmestareita, kun joukkueesta löytyvät Marko AnttilaHannes BjörninenNiklas FrimanAtte OhtamaaJussi Olkinuora ja Ville Pokka. Debytantteja on mukana kaksi, TPS:n Antti Tuomisto ja Jukureiden Patrik Puistola.

Norja-otteluiden jälkeen Suomessa pelattaviin Tanska-otteluihin Leijonien mukaan liittyvät Sveitsin pääsarjassa pelaavat hyökkääjät Markus Granlund ja Harri Pesonen.

Suomen joukkue ensimmäiselle leiritykselle

Maalivahdit
Lehtinen Lassi
Olkinuora Jussi

Puolustajat
Friman Niklas
Matinpalo Nikolas
Ohtamaa Atte
Pelli Arttu
Pokka Ville
Pulli Valtteri
Riikola Juuso
Saarijärvi Vili
Tuomisto Antti

Hyökkääjät
Aaltonen Juhamatti
Anttila Marko
Björninen Hannes
Hännikäinen Markus
Kuokkanen Janne
Liedes Heikki
Liukas Eetu
Mattila Julius
Oksanen Ahti
Puistola Patrik
Ruohomaa Mikael
Ruotsalainen Arttu
Suomela Antti
Turkulainen Jerry

MM-kotikisat polkaistaan Leijonien osalta käyntiin 12. toukokuuta ja heti avausottelussa nähdään kova mittari, kun vastaan asettuu USA. Tsekkaa otteluohjelma kokonaisuudessaan!