Nyt läikkyi yli! Rangersin ja Lightningin välillä nähtiin useammat nyrkkihippaset

Tappeluita

NHL:n huippuottelussa New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välillä nähtiin useita tappeluita. Tunteet alkoivat kuumentua heti ensimmäisessä erässä ja show jatkui aivan ottelun loppuhetkille saakka.

New York Rangers kaatoi kuumassa ottelussa Tampa Bay Lightninin lukemin 6-3. Myös suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko iski maalin yllättävän kuumaksi muodostuneessa kohtaamisessa.

Ottelun ensimmäiset nyrkkihippaset nähtiin jo ensimmäisessä erässä, kun Ben Harpur ja Patrick Maroon ottivat toisistaan mittaa. Harpur vei tässä kohtaamisessa pidemmän korren.

Seuraavan kerran oteltiin alla olevalla videolla näkyvän Brandon Hagelin maalin jälkeen. Tästä rähinästä selvittiin kuitenkin kahden minuutin rangaistuksilla.

Toisessa erässä nähtiin kuitenkin vielä isompiakin rangaistuksia tappeluista. Ensin Corey Perry otti nyrkkihipat Vincet Trocheckin kanssa. Pari minuuttia myöhemmin Ross Colton ja Braden Schneider tiputtivat hanskat ja ottivat toisistaan mittaa nyrkein. Coltonille tuomittiin viiden minuutin rangaistuksen lisäksi 2+10 tappelun aloittamisesta.

Loppusummerin jälkeen kolmannessa erässä vielä Harpur ja Perry ottivat mittaa toisistaan ja Harpur nappasi toisen voiton tililleen illan tappeluista.