Suomen kentälliset Italiaa vastaan – kaatuuko kisojen heittopussi Leijonien käsittelyssä?

NHL-pelaajat Nuorten Leijonien Sveitsi Nuoret Leijonat Suomi - Saksa Suomen U20 joukkue Nuoret Leijonat Pikkuleijonat Leijonat Saksa - Suomi Suomen kentälliset Pikkuleijonat Leijonat Nuoret Leijonat Suomi U20

Suomi kohtaa tänään illalla kello 20:15 alkavassa ottelussa kisojen suurimman heittopussin Italian. Suomen kentälliset Italiaa vastaan on julkaistu.

Leijonat lähtee illan otteluun Italiaa vastaan suurena ennakkosuosikkina ja vain kolme pistettä tästä ottelusta kelpaa. Suomen kentälliset otteluun on julkaistu.

Edellisessä ottelussa Norjaa vastaan Suomi sai onnistumisia laajalta rintamalta. Nuoret ensikertalaiset Anton Lundell, Kim Nousiainen sekä Hannes Björninen ottivat isoa roolia ja nähtiin myös HPK:ssa viime kaudella tuhoa niittäneen kaksikon Jere InnalaPetri Kontiola yhteispelistä viitteitä.

Mainos:

Suomen kentälliset Italiaa vastaan:

Maalilla:
29 Harri Säteri

Varalla:
31 Janne Juvonen

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 50 Miika Koivisto

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 7 Oliwer Kaski

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

4:
76 Jere Sallinen – 47 Peter Tiivola – 48 Valtteri Puustinen
40 Petteri Lindbohm –39 Kim Nousiainen

Italia on toistaiseksi turnauksessa pisteittä kolmen ottelun jälkeen. Maaliero on melko murheellinen 5:16. Italian joukkue kärsi jo ennen turnausta lukuisista koronatartunnoista, joka varmisti sen, että saapasmaasta saatiin näihin kisoihin se selvästi nimettömin joukkue.

Suomi pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina, kun iltaottelussa vastassa on Saksa. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!