Ennakko: Raateleeko Leijonat Italian?

Maailmanranking MM-kisat 2023 Latvia - Suomi - Ruotsi Jääkiekon MM-kisat Karjala-turnaus otteluohjelma Iiro Pakarinen Suomi - Kanada Yleisöä Suomi - Italia Kazakstan

Suomi kohtaa tänään Italian. Leijonat lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä vastassa on näiden kisojen suurin heittopussi. Suomi – Italia käynnistyy tänään kello 20:15.

Leijonat lähtee turnauksen neljänteen otteluunsa vain yksi asia mielessä – tai oikeastaan kolme. Kolme pistettä on nimittäin ainut asia, joka Leijonille tänään kelpaa.

Vastassa on kisojen materiaaliltaan heikoin joukkue, kun vastaan asettuu Italia. Saapasmaa ei ole onnistunut saamaan turnauksessa vielä kolmeen otteluun pistettäkään, vaikka se ei ole vielä kohdannut edes lohkon kovimpia maita. Se on saanut selkäänsä niin Saksalta, Norjalta kuin Latvialtakin. Italia on onnistunut maalinteossa viidesti, kun omissa on ehtinyt soida peräti 16 kertaa.

Mainos:

Tänään Leijonat pääseekin oletettavasti harjoittelemaan maalintekoa. Vastassa on ennakolta niin paljon heikompi joukkue, että Leijonien on kyettävä iskemään runsaasti maaleja Italian verkkoon. Ilman putoamispeikkoa pelaava Italia pääsee toki pelaamaan rennosti ja ilman paineita, mutta materiaaliero käy yksinkertaisesti liian suureksi.

Italialle Suomi olisi ollut turhan iso haaste sen ykkösmiehistölläkin. Nyt Italian joukkue on kuitenkin koronatartuntojen vuoksi reilusti heikompi, kuin mitä se olisi voinut olla ilman niitä. Italialle otteluun on siis vaikea antaa oikeastaan minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Ottelu on nähtävillä kotisohville ilmaiseksi. Suomi – Italia live stream tarjoaa ottelun suorana jokaiseen kolkkaan, olitpa sitten kotona, mökillä tai vaikka sitten naapurissa. Suomi – Italia käynnistyy kello 20:15.

Seuraavassa ottelussa Suomella on vastassa Saksa. Suomi ja Saksa iskevät yhteen lauantaina kello 20:15. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!