Suomi kohtaa Italian torstaina – näin katsot ottelun maksutta!

Jere Innala Jääkiekon MM-kisat Live Stream Saksa Suomi Leijonat Italia Norja Kazakstan USA

Suomi – Italia on jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ohjelmassa torstai-iltana. Tässä maksuton live stream matsiin!

Suomi-Italia: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Leijonat palasi tiistaina vakuuttavalle pelitasolle, kun se kaatoi Norjan lukemin 5-2. Maalinteko alkoi löytämään uomiaan ja kentällä nähtiin muutenkin varsin vapautunutta menoa.

Lisää maalintekoharjoituksia on luvassa tänään, kun vastaan asettuu kisojen heittopussin roolissa oleva Italia. Saapasmaa on hävinnyt kaikki ottelunsa ja meininki on ollut kauniisti sanottuna umpisurkeaa

Mainos:

Suomi ja Italia ovat kohdanneet MM-kisoissa viimeksi 14 vuotta sitten, ja tuolloin tulokseksi kirjattiin Suomen 3-0-voitto. Tällä kertaa lukemat saattavat yltyä huomattavasti rumemmiksi.

Ottelu pelataan torstaina 27. toukokuuta kello 20:15 alkaen. Illan toinen mielenkiintoinen ottelu on Ruotsi-Tshekki, jonka suoraan lähetykseen pääset niin ikään käsiksi alla olevasta linkistä.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä myös, kuinka Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä, Tshekki, Sveitsi ja muut Leijonien suurimmat haastajat suorittavat kisojen edetessä!