Nuoret Leijonat hakemaan Kanadasta revanssia MM-finaalissa – näillä ketjuilla Kanadan kaatoon

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Nuoret Leijonat taistelee lauantain ja sunnuntain välisenä yönä MM-kullasta, kun Edmontonissa pelattavissa kisoissa finaalivastustajaksi asettuu Kanada. Suomen kentälliset MM-finaaliin on julkaistu.

Suomi ja Kanada kohtaavat toisensa Nuorten MM-kisojen finaalissa. Luvassa on joukkueiden toinen keskinäinen kohtaaminen näissä kisoissa.

Kanada ja Suomi pelasivat samassa alkulohkossa ja alkulohkon päättäneessä ottelussa vaahteranlehtipaidat nappasivat tylyn 6-3 -voiton Nuorista Leijonista. Suomella on siis revanssin paikka, kun kiekko MM-finaalissa jäähän putoaa.

Mainos:

Antti Pennanen ei ole lähtenyt tekemään muutoksia MM-välieräottelun kokoonpanoon, vaan jalkeilla nähdään täysin sama kokoonpano kuin Ruotsia vastaan. Turnauksessa vasta toisen ottelunsa välierässä pelannut Juha Jatkola jatkaa siis maalilla, eikä Brad Lambertia nähdä vieläkään mukana kokoonpanossa.

Suomen kentälliset MM-finaaliin

Maalivahti:
31 Juha Jatkola

Varamaalivahti:
1 Leevi Meriläinen

1:
22 Roni Hirvonen – 34 Aatu Räty – 37 Joakim Kemell
3 Ruben Rafkin – 7 Topi Niemelä

2:
13 Roby Järventie – 18 Joel Määttä – 29 Kasper Simontaival
6 Eemil Viro – 21 Aleksi Heimosalmi

3:
28 Eetu Liukas – 27 Oliver Kapanen – 23 Kalle Väisänen
4 Joni Jurmo – 10 Kasper Puutio

4:
19 Juuso Mäenpää – 20 Samuel Helenius – 35 Roni Karvinen
2 Matias Rajaniemi

13. hyökkääjä:
24 Ville Koivunen

Nuorten MM-kisojen finaali Kanada – Suomi alkaa kello 03:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Lisäksi ottelusta on lähetys Discovery+ -palvelusta.