Leijonien kentälliset Norjaa vastaan selvillä

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Suomen kentälliset illan otteluun Norjaa vastaan on selvillä. Suomi kohtaa Norjan kello 20:15 alkavassa ottelussa.

Leijonat ovat aloittaneet MM-kisat komealla voitolla Yhdysvalloista ja pettymyksellä Kazakstania vastaan, kun Kazakstan voitti Suomen voittolaukausten jälkeen.

Tänään Suomi kohtaa kello 20:15 alkavassa ottelussa Norjan. Suomen kentälliset otteluun on julkaistu. Kummallekin maalle luvassa on turnauksen kolmas ottelu. Suomella kasassa on neljä pistettä, Norja on saalistanut pisteitä toistaiseksi kolme.

Mainos:

Jälleen kerran framille voidaan nostaa nimiä kuten Arttu Ruotsalainen, Petri Kontiola sekä Mikael Ruohomaa, joilta kaikilta odotetaan kiistatta enemmän. Tulosketjujen kärkipelaajien on noustava tasolleen ja vietävä Suomea kohti voittoa, etenkin ennakolta selvästi heikompaa Norjaa vastaan.

Suomen kentälliset Norjaa vastaan:

Maalilla:
45 Jussi Olkinuora

Varalla:
29 Harri Säteri

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 50 Miika Koivisto

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 2 Ville Pokka

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 7 Oliwer Kaski

4:
76 Jere Sallinen – 13 Mikael Ruohomaa – 48 Valtteri Puustinen
52 Mikael Seppälä –39 Kim Nousiainen

Kiekko tippuu jäähän kello 20:15. Kummallekin maalle on jaossa äärimmäisen tärkeitä pisteitä. Yllätyksiä täynnä olevissa kisoissa myös Norja taistelee tosissaan paikasta pudotuspeleihin ja Leijonien kaataminen olisi sille äärimmäisen tärkeä askel kohti näitä pelejä.

Seuraavan kerran Suomi on askissa torstaina, kun vastaan asettuu kisojen ennalta selkein heittopussi Italia. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!