Anton Lundell vei Suomen johtoon upealla maalilla – katso video!

anton lundell

Suomi ja Norja ottavat parhaillaan toisista mittaa MM-kisoissa. Norja meni ottelussa ensimmäisessä erässä johtoon, mutta nyt Suomi on ottanut kuskin paikan. Anton Lundell vei Leijonat upealla osumalla johtoon.

Norja meni Suomea vastaan ensimmäisessä erässä Jussi Olkinuoran ja Suomen puolustuksen avulla johtoon. Suomi tuli kuitenkin tasoihin ensimmäisen erän loppupuolella Iiro Pakariselle merkityllä maalilla.

Toinen erä alkoi Suomen komennossa. Keskushyökkääjän paikan ottanut Anton Lundell vei toisessa erässä Leijonat upealla osumalla johtoon. Lundell sai kiekon keskialueella ja laittoi siniviivan jälkeen ranteet lukkoon upottaen kiekon aivan ylähyllylle.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan IIHF:n Twitter-tililtä.

Ottelu ei ole vielä ylittänyt puoliväliä ja Leijonat on siirtynyt juuri 3-1 -johtoon. Kim Nousiainen iski uransa avausmaalin A-maajoukkueen paidassa.