Suomen kentälliset puolivälieräotteluun Tshekkiä vastaan

Suomen MM-joukkue 2023 Latvia - Suomi Nuorten Leijonien joukkue Pikkuleijonien Tyttöleijonat Pikkuleijonat Suomen kentälliset Leijonien joukkue Suomen kokoonpano kentälliset Suomen turnauksen parhaat pelaajat kentälliset Suomi - Latvia Leijonat U18 MM-kisat Leijonien ketjut Suomen joukkueessa koronatartunta Leijonat USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat Nuorten U20 MM-kisat

Leijonat kohtaa tänään illalla kello 20:15 alkavassa puolivälieräottelussa Tshekin. Luvassa on klassinen turnauksen tärkein ottelu, kun häviäjän turnaus päättyy tänään ja voittaja jatkaa tietään mitalipeleihin. Suomen kentälliset otteluun on julkaistu.

Suomen kentälliset turnauksen toistaiseksi tärkeimpään otteluun on julkaistu. Leijonat lähtee otteluun vahvalla kokoonpanolla ja selkeää ennakkosuosikkia illan puolivälieräottelusta on vaikea löytää.

Suomen maalilla ottelun aloittaa Jussi Olkinuora, joka on turnauksen ajan ollut Leijonien ykkösvahti. Varalla on Harri Säteri, joka on myös pelannut hyvin ne pelit, joissa hänet on nähty maalilla.

Mainos:

Hyökkäyskoostumukset vaikuttavat melko sementoiduilta tässä vaiheessa turnausta. Myöskään puolustajien osalta ei sen suurempia yllätyksiä ole nähtävillä.

Suomen kentälliset Tshekkiä vastaan:

Maalilla:
45 Jussi Olkinuora

Varalla:
29 Harri Säteri

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 50 Miika Koivisto

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 7 Oliwer Kaski

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

4:
38 Teemu Turunen – 13 Mikael Ruohomaa – 76 Jere Sallinen
40 Petteri Lindbohm – 39 Kim Nousiainen

Suomelle Tshekki on ollut vaikea vastustaja viimeisten vuosien aikana keskinäisissä kohtaamisissa, niin MM-kisoissa, EHT-turnauksissa kuin olympialaisissakin. Vastakkain on kuitenkin toisilleen hyvin tutut joukkueet tältäkin kaudelta EHT-kiertueelta.

Mikäli Leijonat voittaa tänään, se etenee turnauksessa mitalipeleihin. Katso MM-kisojen otteluohjelma ja pudotuspelikaavio kokonaisuudessaan!