Ennakko: Leijonat lähtee taistelemaan paikasta mitalipeleihin Tshekkiä vastaan

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Suomi ja Tshekki kohtaavat toisensa tänään kello 20:15 alkavassa puolivälieräottelussa MM-kisoissa. Puolivälierää ei suotta kutsuta turnauksen tärkeimmäksi otteluksi, toinen turnaus päättyy tänään ja toinen etenee mitalipeleihin.

Leijonat eteni MM-kisoissa 2021 melko vaivoitta pudotuspeleihin. Leijonien tie pudotuspeleihin eteni yhtä poikkeusta huomioimatta voitosta voittoon. Tshekin tie pudotuspeleihin sen sijaan oli huomattavasti mutkikkaampi ja joukkue joutui jännittämään pääsyä jatkoon aivan viimeisiin peleihin saakka.

Suomella on vastassaan kuitenkin laadukas joukkue, joka lukeutui ennen kisoja yhdeksi mestarisuosikiksi. Tässä vaiheessa turnausta alkulohkon ottelut voidaan heittää romukoppaan ja nyt pelataan enää vain jatkopaikoista.

Mainos:

Suomen kentälliset illan otteluun ovat selvillä. Leijonat on selvinnyt turnauksen läpi sen suurempia loukkaantumisia ja pääsee illan kuolemanotteluun terveellä ykköskokoonpanolla.

Illan ottelun jälkeen jatkoparit muodostuvat vuonna 2019 käyttöön tulleella uudella kansallisista peleistä tutulla formaatilla. Enää ei mennä siis valmiin pudotuspelikaavion mukaan. Maat on laitettu järjestykseen alkulohkomenestyksen perusteella, jonka myötä välierissä toisensa kohtaavat parhaaksi ja heikoimmaksi rankattu joukkue ja näiden maiden väliin rankatut joukkueet kohtaavat toisensa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Suomen pelissä suuri vastuu ja huomio kiinnittyy maalinsuulle, jossa tänään maalia vartioi Jussi Olkinuora. Suomen maalia kohti satelee paljon laukauksia ottelusta toiseen ja maalivahdin rooli korostuu. Kenttäpelaajista suurennuslasin alla ovat varmasti Anton Lundell ja Arttu Ruotsalainen, jotka ovat päässeet huimaan lentoon turnauksen aikana.

Suomen ja Tshekin välinen ottelu on katsottavissa täysin ilmaiseksi. Suomi – Tshekki live stream tarjoilee ottelun ilmaiseksi kotisohville! Voit kannustaa Suomen voittoon omalta kotisohvalta käsin.