Suomi-Tshekki torstain ohjelmassa – näin katsot puolivälierät ilmaiseksi

Suomen kentälliset Suomi - Slovakia Leijonien kentälliset suomi kanada live stream leijonat mm-kisat 2021

Suomi – Tshekki on jääkiekon MM-kisojen puolivälierien ohjelmassa torstaina. Tässä maksuton live stream matsiin!

Suomi – Tshekki: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Leijonien vahva suorittaminen jatkui tiistaina, kun Kanada sai taipua voittolaukausten jälkeen. Vaikka avauserä olikin Suomelle vaikea, pääsi leijonalauma toisessa erässä paremmin peliin mukaan ja tämän jälkeen kentällä nähtiin tasaista kamppailua.

Tshekin turnaus on sujunut jopa hieman alle odotusten, sillä lähtihän NHL-pelureilla marinoitu ryhmä turnaukseen yhtenä suurimmista mestariehdokkaista.

Mainos:

Suomi ja Tshekki ovat kohdanneet 2000-luvulla MM-kisojen pudotuspelivaiheessa kuusi kertaa, ja Tshekin nimiin on mennyt noista matseista peräti viisi. Leijonien haaste onkin siis kova.

Ottelu pelataan torstaina 3. kesäkuuta kello 20:15 alkaen.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa puolivälierät, välierät ja huippujännittävät mitaliottelut!