Leijonien puolivälierävastustaja on selvillä – Suomi kohtaa Tshekin!

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Leijonien puolivälierävastustaja on nyt selvillä. Tshekki voitti iltapäiväottelussa Slovakian selvin numeroin ja näin Suomi kohtaa kolmanneksi sijoittuneen Tshekin puolivälierässä.

Suomi voitti Kanadan voittolaukausten jälkeen B-lohkon päiväkamppailussa. Kun USA voitti iltapäiväottelussa Italian puhtaasti 4-2, varmistui Suomen toinen sija lohkossa.

Tämä tarkoitti sitä, että Suomi tulee saamaan vastaansa A-lohkossa kolmanneksi sijoittuneen joukkueen. Sveitsin voitettua omassa ottelussaan Iso-Britannian varmistui se, että kolmanneksi tulisi sijoittumaan joko Tshekki, Venäjä tai Slovakia.

Mainos:

Tshekki onnistui voittamaan Slovakian tylysti 7-3, joka puolestaan varmisti sen, että Tshekki sijoittui A-lohkon kolmanneksi ja Slovakia on neljäs. Lohkon voittaja on joko Sveitsi tai Venäjä, Venäjä kohtaa iltaottelussa Valko-Venäjän. Näin ollen Leijonien puolivälierävastustaja torstain ottelussa on Tshekki.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.