Saksa ja Latvia illan kiekkojännärissä – kumpi menee pudotuspeleihin vai meneekö kummatkin?

Latvian joukkue Petteri Nummelin

Saksa ja Latvia kohtaavat toisensa illan kiekkojännärissä. Hallin kapasiteetti 2660 katsojaa tulee varmasti täyttymään, kun kisaisäntä pelaa paikasta pudotuspeleihin.

Saksa ja Latvia ottavat yhteen illalla B-lohkon viimeisessä kamppailussa. Ottelusta on tulossa erittäin mielenkiintoinen ja lähtökohdat ovat kiehtovat – kumpi tahansa voi pullahtaa ulos pudotuspeleistä, kumpi tahansa voi selvittää tiensä pudotuspeleihin tai sitten kumpikin voi päästä pudotuspeleihin.

Skenaariot illan otteluun ovat hyvin selvillä. Saksaa ja Latviaa ei kiinnosta muiden otteluiden tulokset tuon taivaallista, vaan nämä kaksi ratkaisevat keskenään jäljellä olevien pudotuspelipaikkojen kohtalot.

Mainos:

Suomi ja USA ovat varmasti pudotuspeleissä. Kazakstan on varmasti pudotuspeleistä ulkona, vaikka se neljäntenä onkin ennen illan ottelua. Kanada on täysin näiden kahden maan armoilla.

Kanada ja Kazakstan ovat tällä hetkellä kymmenessä pisteessä. Saksa ja Latvia yhdeksässä. Tasapisteissä Saksa ja Latvia menevät Kanadan ja Kazakstanin ohi keskinäisten otteluiden tulosten vuoksi.

Saksan ja Latvian pudotuspelipaikkaan riittää siis kummallekin yksi piste. Ottelun voittaja menee varmasti pudotuspeleihin ja mikäli pistejakoon ja tasapeliin 60 minuutin pelin jälkeen päädytään, on kumpikin pudotuspeleissä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Teppo Laaksosen Twitter-tililtä.

Kanada ja Suomi kohtasivat aiemmin tänään ottelussa, joka päättyi lopulta Suomen voittoon voittolaukausten jälkeen. Kanada olisi voitolla varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.

A-lohkon osalta jatkajat ovat jo selvillä, siellä pelataan enää sijoituksista ja puolivälierävastustajista.