Suomi kohtaa Saksan – näillä kentällisillä Leijonat lähtee otteluun

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Suomen kentälliset tämän illan Saksa -otteluun on julkaistu. Suomen ja Saksan välinen kohtaaminen alkaa kello 20:15.

Suomi ja Saksa ottavat toisistaan mittaa B-lohkon kärkikamppailussa. Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu. Leijonat lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Asetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset. Suomi on lohkon piikkipaikalla kymmenellä pisteellä, Saksa on toisena yhdeksällä pisteellä. Saksan Marcel Noebels pelaa erinomaista turnausta, hän on kerännyt tähän asti tehot 2+4=6.

Mainos:

Suomen paras pistemies on puolustaja Tony Sund, joka löytyy pistepörssin sijalta 36 melko vaatimattomilla tehoilla 2+1=3.

Yksilöistä ottelussa on nostettava esille Suomen joukkueesta Arttu Ruotsalainen sekä Petri Kontiola, joilta odotetaan enemmän tulosta ratkaisupaikoissa. Suomen pistekärki näissä kisoissa toistaiseksi on Tony Sund, jolla on kasassa vaatimattomat tehot 2+1=3.

Ottelun panokset ovat selvillä. Ottelun voittaja on tämän kisapäivän jälkeen B-lohkon kärkipaikalla. Voittajalle on käytännössä katsoen tarjolla varma paikka pudotuspeleihin.

Suomen kentälliset Saksaa vastaan:

Maalilla:
45 Jussi Olkinuora

Varalla:
29 Harri Säteri

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 50 Miika Koivisto

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 7 Oliwer Kaski

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

4:
76 Jere Sallinen – 13 Mikael Ruohomaa – 38 Teemu Turunen
40 Petteri Lindbohm – 39 Kim Nousiainen

Leijonien ja Saksan kaksi edellistä keskinäistä kohtaamista MM-kisoissa ovat menneet Saksan nimiin. Onnistuuko Leijonat tänään näillä miehillä kaatamaan Saksan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2018 olympialaisten ja 2016 MM-kisojen?

Suomen seuraava ottelu pelataan jo huomenna, kun edessä on ottelu Latviaa vastaan. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!