Ennakko: onnistuuko Leijonat Saksan kaadossa ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen?

LeijoSaksa - Suomi MM-leirin Leijonat Kevin Lankiselle MM-kisat Valko-Venäjä vaarassa boikotti

Suomi ja Saksa kohtaavat B-lohkon kärkikamppailussa lauantai-iltana, joka alkaa kello 20:15. Suomi ei ole voittanut Saksaa MM-tasolla sitten vuoden 2016.

Suomi ja Saksa ottavat toisistaan mittaa tänään B-lohkon kärkikamppailussa. Otteluun lähdettäessä Leijonat on kerännyt 10 pistettä kun toisena olevalla Saksalla pisteitä kasassa on yhdeksän.

Panos otteluun lähdettäessä on selvillä – ottelun voittaja on illan jälkeen B-lohkon kärkipaikalla. Suomi on voittanut turnauksessa toistaiseksi Yhdysvallat, Norjan sekä Italian ja hävinnyt voittolaukausten jälkeen Kazakstanille.

Mainos:

Myös Saksan ainut tappio on tullut Kazakstania vastaan. Turnauksen aikana se on kaatanut puhtaasti Italian, Norjan ja Kanadan. Mikään helppo suupala ei Saksa ole myöskään Leijonille.

Suomi ja Saksa ovat kohdanneet MM-tasolla kaksissa edellisissä kisoissa (2019 & 2018) ja näistä molemmat ottelut alkulohkovaiheessa ovat päättyneet Saksan voittoon. Suomi onnistui kellistämään Saksan vuoden 2018 talviolympialaisissa, edellinen voitto MM-tasolla on vuoden 2016 MM-kisoista. Voidaan siis puhua jo pienimuotoisesta peikosta.

Kuinka kiertää Maksublokit? Ohjeet maksublokin kiertoon takaavat sen, että pelaat täysin sallitusti täysin laillisille vedonlyöntisivuille jatkossakin!

Illan otteluun Leijonat lähtee kuitenkin ennakkosuosikkina. Yksilöistä ottelussa on nostettava esille Suomen joukkueesta Arttu Ruotsalainen sekä Petri Kontiola, joilta odotetaan enemmän tulosta ratkaisupaikoissa. Suomen pistekärki näissä kisoissa toistaiseksi on Tony Sund, jolla on kasassa vaatimattomat tehot 2+1=3.

Saksan pörssikärki on Marcel Noebels kuudella (2+4) tehopisteellään. Matthias Plachta on onnistunut tehoilemaan viiden (2+3) tehopisteen verran. Peräti kuusi saksalaista on Suomen tehokkaimman Sundin edellä pistepörssissä.

Suomen ja Saksan välinen ottelu alkaa tänään lauantaina kello 20:15. Saksa – Suomi live stream tarjoilee ottelun kotisohville täysin ilmaiseksi!