Suomi-Latvia sunnuntain ohjelmassa – näin katsot ottelun ilmaiseksi

Suomen kentälliset Suomi - Slovakia Leijonien kentälliset suomi kanada live stream leijonat mm-kisat 2021

Suomi – Latvia on jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ohjelmassa sunnuntai-iltana. Tässä maksuton live stream otteluun!

Suomi – Latvia: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Leijonien kisaurakka jatkuu sunnuntaina ottelulla Latviaa vastaan. Mitään helppoa iltapuhdetta ei Suomelle varmastikaan ole luvassa, sillä Latvia taistelee yhä kynsin ja hampain puolivälieriin oikeuttavasta paikasta.

Viimeisimpänä Latvia kohtasi perjantaina Norjan, ja tuossa ottelussa joukkue joutui taipumaan voittolaukausten jälkeen 3-4.

Mainos:

Kisaisännällä on kuitenkin jo plakkarissaan yllättävä 2-0-voitto Kanadasta, joten tarkkana saa Jukka Jalosen ryhmäkin olla.

Suomi ja Latvia kohtasivat viimeksi vuoden 2018 MM-kisoissa, ja tuolloin sinivalkoiset takoivat taululle tylyt 8-1-numerot. Miten käy tällä kertaa?

Ottelu pelataan sunnuntaina 30. toukokuuta kello 20:15 alkaen.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä myös, kuinka Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä, Tshekki, Sveitsi ja muut Leijonien suurimmat haastajat suorittavat kisojen edetessä!