Nuoret Leijonat avaa turnauksen – näillä ketjuilla Saksan kaatoon!

Nuorten Leijonien otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Tyttöleijonat Pikkuleijonat Venäjä ja Valko-Venäjä Suomen jääkiekkoliitto Leijonien Suomen kentälliset miesten Nuoret Leijonat Venäjä - Suomi Jääkiekon MM-kisat Suomi - Venäjä Kanada - Ruotsi Nuoret Leijonat EHT Jääkiekkoliitto Leijonat koronatilanne

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue, Nuoret Leijonat, avaa kisaurakkansa Kanadassa Nuorten MM-kisoissa Saksaa vastaan. Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Odotetut U20 MM-kisat alkavat Kanadassa sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Ottelu alkaa kello 21:00. Suomalaisille kiekkofaneille on heti herkkua tarjolla, kun kisojen avauksessa nähdään Nuoret Leijonat.

Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu. Suomen jääkiekkoliitto yritti viimeiseen asti saada koronakaranteenin vuoksi sivuun jäänyttä Aatu Rätyä mukaan kisoihin, mutta tähän ei kansainvälinen jääkiekkoliitto heltynyt. Näin ollen Suomen joukkueesta on jokaisen pelaajan kisapassi leimattu jo tässä vaiheessa.

Mainos:

Suomen kentälliset otteluun Saksaa vastaan:

Maalivahti:
1 Leevi Meriläinen

Varamaalivahti:
31 Juha Jatkola

1:
22 Roni Hirvonen – 32 Joel Määttä – 29 Kasper Simontaival
15 Petteri Nurmi – 7 Topi Niemelä

2:
19 Juuso Mäenpää – 27 Oliver Kapanen – 37 Joakim Kemell
4 Ville Ottavainen – 10 Kasper Puutio

3:
24 Ville Koivunen – 20 Samuel Helenius – 33 Brad Lambert
6 Eemil Viro – 3 Ruben Rafkin

4:
34 Roni Karvinen – 28 Sami Päivärinta – 23 Kalle Väisänen
21 Aleksi Heimosalmi

13. hyökkääjä:
35 Olli Nikupeteri

Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut näkyvät maksullisen Discovery+ -palvelun kautta. Nuorten Leijonien toinen ottelu on jo maanantaina, kun Suomi saa vastaansa Itävallan. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21:00. Suomi kohtaa Saksan ja Itävallan lisäksi alkulohkossa Tshekin ja Kanadan.