Nuoret Leijonat hakee toista voittoaan – katso Suomen kentälliset Latvia -otteluun

Suomen kentälliset Nuoret Leijonat Brad Lambert

Nuoret Leijonat kohtaa kisojen kolmannessa ottelussaan Latvian. Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Suomi ja Latvia kohtaavat toisensa torstai-illan ensimmäisessä koitoksessa U20 MM-kisoissa. Suomi kompastui avausottelussa Sveitsiin jatkoajalla, mutta kaatoi toisessa ottelussa vakuuttavasti Slovakian. Lohkovoitto on edelleen hyvin mahdollinen, kun USA hävisi Slovakialle ja lohkosta tuli entistäkin kimurantimpi.

Latvia on ennakkoon se lohkon heittopussijoukkue. USA kaatoi avausottelussa Latvian 5-2, ja viimeistään Sveitsiä vastaan Latvia näytti, ettei sitä parane aliarvioida. Ottelu hienon ottelun Nuoria Leijonia vastaan pelannutta Sveitsiä vastaan venyi aina voittolaukauksille saakka, jossa Sveitsi oli lopulta vahvempi.

Mainos:

Suomen kentälliset eivät ole kokeneet suuria muutoksia edellisestä ottelusta. Suomen kokoonpanosta huomionarvoisia pelaajia ovat muun muassa Joakim Kemell ja Brad Lambert, joista kumpikin saivat maalihanansa auki Slovakiaa vastaan. Aleksi Heimosalmi on puolustuksen osalta seurattava nimi. Porin Ässien puolustajalta odotetaan kiekollista puolustuspään johtamista ja tehopisteitä, toistaiseksi Heimosalmi on näkynyt tilastoissa vain jäähyjen osalta, eikä pelissä ole ollut hänelle ominaista varmuutta.

Suomen kentälliset Latviaa vastaan

Maalivahti:
31 Jani Lampinen

Varamaalivahti:
30 Aku Koskenvuo

1:
24 Ville Koivunen – 27 Oliver Kapanen – 37 Joakim Kemell
10 Topias Vilén – 21 Aleksi Heimosalmi

2:
29 Niko Huuhtanen – 18 Verner Miettinen – 22 Jani Nyman
7 Aleksi Malinen – 3 Otto Salin

3:
33 Brad Lambert – 13 Topi Rönni – 15 Lenni Hämeenaho
2 Jimi Suomi – 4 Ville Ruotsalainen

4:
25 Konsta Kapanen – 28 Sami Päivärinta – 23 Kalle Väisänen

13. hyökkääjä:
34 Aleksanteri Kaskimäki

Latvia – Suomi käynnistyy kello 18:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Lisäksi kaikki turnauksen ottelut ovat katsottavissa Discovery+ -palvelusta.