Voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta – Leijonat tutuilla koostumuksilla välierään

NHL-pelaajat Nuorten Leijonien Sveitsi Nuoret Leijonat Suomi - Saksa Suomen U20 joukkue Nuoret Leijonat Pikkuleijonat Leijonat Saksa - Suomi Suomen kentälliset Pikkuleijonat Leijonat Nuoret Leijonat Suomi U20

Leijonat kohtaa illan välieräottelussa Saksan. Ennakko kertoo, että luvassa on tasainen ottelu. Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Suomi ja Saksa kohtaavat illan välieräottelussa toisensa. Saksa voitti puolivälierässä Sveitsin ja Leijonat onnistui kaatamaan Tshekin tiukan väännön jälkeen.

Leijonat ja Saksa kohtasivat kertaalleen alkulohkossa, tuossa ottelussa Suomi oli lopulta vahvempi lukemin 2-1.

Mainos:

Suomen kokoonpano illan otteluun säilyy muuttumattomana Tshekki -ottelusta, jonka Suomi nimiinsä vei. Maalilla jatkaa Jussi Olkinuora.

Suomen kentälliset semifinaaliin Saksaa vastaan:

Maalilla:
45 Jussi Olkinuora

Varalla:
29 Harri Säteri

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Tony Sund – 50 Miika Koivisto

2:
22 Arttu Ruotsalainen – 15 Anton Lundell – 20 Niko Ojamäki
3 Olli Määttä – 7 Oliwer Kaski

3:
21 Jere Innala – 27 Petri Kontiola – 81 Iiro Pakarinen
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

4:
38 Teemu Turunen – 13 Mikael Ruohomaa – 76 Jere Sallinen
40 Petteri Lindbohm – 39 Kim Nousiainen

Suomen kokoonpanosta esiin turnauksen aikana ovat nousseet etenkin nuoret hyökkääjät Arttu Ruotsalainen ja Anton Lundell, jotka pelaavat samassa ketjussa. Nuoret, taitavat ja ennen kaikkea lupaavat pelaajat ovat peli peliltä alkaneet löytää paremmin yhteistä säveltä ja se on tuottanut tulosta.

Jääkiekon, kuten kaiken muunkin urheilun, seuraaminen on parasta tietenkin suorana lähetyksenä. Suomi – Saksa live stream tarjoilee ottelun maksuttomana kotisohville, josta pääset kannustamaan Leijonat voittoon ja MM-finaaliin!