Suomi kohtaa Ison-Britannian perjantaina – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonien joukkue Harri Pesonen Suomi

Suomi yrittää palata perjantaina voittojen tielle, kun vastassa on lohkon heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva Iso-Britannia.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Iso-Britannia

Leijonat koki keskiviikkona turnauksen ensimmäisen tappionsa, kun Ruotsi oli rankkarikisan päätteeksi vahvempi numeroin 3-2. Nyt pitää nopeasti unohtaa tuo tulos ja kääntää katseet seuraaviin otteluihin.

Seuraava haaste koittaa perjantaina, kun vastassa on Iso-Britannia. Ennakolta Leijonilla ei pitäisi tulla mitään ongelmia. Kaiken lisäksi kaukalossa nähdään varmasti ainakin Miro Heiskanen, joka tuo hurjan lisän Suomen peliin.

Mainos:

Suomella onkin loistava tilaisuus parannella tilastoja ja takoa taululle selvät lukemat. Nyt kuitenkin mitataan asenne, sillä heikolla valmistautumisella ei pelejä voiteta.

Suomen ja Ison-Britannian välinen ottelu käynnistyy perjantaina klo 16:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.

Alla kooste vielä keskiviikon Ruotsi-ottelusta.