Hurjat katsojamäärät! Leijonien ottelu Ruotsia vastaan alkuvuoden katsotuin ohjelma

Pudotuspelit Suomen kentälliset Leijonien

Tiukka kamppailu Ruotsin kanssa piti suomalaiset otteessaan, kun Leijonat lopulta taipui Ruotsille 3-2 voittomaalikilpailun jälkeen. Ottelu ja erätauolla tulleet Kymmenen uutiset nousivat alkuvuoden katsotuimmiksi ohjelmiksi keskikatsojamäärän mukaan.

Nokia Arenalla nähtiin keskiviikkona Leijonien tähän mennessä tiukin ottelu, kun joukkue kohtasi naapurimaan Ruotsin. Tasainen peli ratkaistiin vasta jatkoajan jälkeen Ruotsin Emil Bemströmin onnistuessa voittomaalikilpailussa.

Leijonien peli Ruotsia vastaan koukutti ennätysmäärän suomalaisia ja Suomi-Ruotsi -ottelua seurasi tv:stä maanantaina lähes 2,5 miljoonaa suomalaista. Keskikatsojamäärä MTV3 ja C More Sport 1 -kanavilla oli yhteensä yli 1,6 miljoonaa. 75 % tv:n katsojista katsoi ottelua (katseluosuus).

Mainos:

Me MTV:llä haluamme tuoda suomalaiset yhteen suurten katseluelämysten äärelle ja eilinen, huippujännittävä ottelu ennätyslukuineen toteutti tämän. Sitten 2016 -kisojen alkusarjan otteluita ei ole seurattu yhtä suurin joukoin. Tästä on hyvä jatkaa turnausta ja kotikisat jäävät varmasti muistiin ennätyksellisinä ei pelkästään huipputunnelman vaan myös katsojalukujen valossa”, MTV:n Channels & Digital Consumption -yksikön johtaja Iina Eloranta iloitsee tiedotteessa.

Iso-Britannia Leijonien vastustajaksi perjantaina 

Suomi jatkaa MM-urakkaa perjantaina, jolloin vastaan asettuu Iso-Britannia. Torstaina on 
kuitenkin C Moressa luvassa MM-kiekkoa neljän ottelun verran. Illan Tšekki – Latvia –
otteluun tartutaan myös ottelustudion kera.

MM-kisojen torstain ohjelma ja Suomen ottelut

to 19.5. klo 16.15 Saksa – Tanska, C More Sport 1
to 19.5. klo 16.15 Iso-Britannia – Yhdysvallat, C More Sport 2
to 19.5. klo 20.00 Tšekki – Latvia, C More Sport 1
to 19.5. klo 20.15 Kanada – Kazakstan, C More Sport 2

pe 20.5. klo 15.30 C More Sport 1 ja klo 16.00 MTV3, Iso-Britannia – Suomi
la 21.5. klo 15.30 C More Sport 1 ja klo 16.00 MTV3, Itävalta – Suomi
ti 24.5. klo 19.30 C More Sport 1 ja klo 20.00 MTV3, Suomi – Tšekki
to 26.5. Puolivälierät
la 28.5. Välierät
su 29.5. Mitalipelit

MTV3 esittää kaikki Suomen ottelut sekä mitalipelit. C More esittää kaikki 64 ottelua, 30 ottelustudiota, aamuohjelmia ja MM-etkot suorana lähetyksenä läpi turnauksen. Otteluiden huippuhetket, maalikoosteet ja kisatunnelmat myös mtv-palvelussa tai MTV Uutiset LIVEssä.

Lähde: C Moren tiedote