Suomi ja Kanada kohtaavat MM-finaalissa – näin katsot ottelun TV:stä

lohkot Suomi - Tanska Unkari - Suomi - Ranska Suomi Leijonat Suomen kentälliset lohkovoittoon Suomi - Iso-Britannia Leijonat Leijonien Suomen kentälliset Suomi - Venäjä Leijonien kentälliset Suomi - Slovakia Suomen kentälliset Leijonat finaaliin

Suomi ja Kanada kohtaavat sunnuntai-iltana jääkiekon MM-finaalissa, joka täysin uusinto viime vuoden vastaavasta. Kiekko tippuu jäähän klo 20:20.

Jääkiekon MM Live Stream: Suomi – Kanada

Leijonat kaatoi lauantaina MM-välierässä USA:n, kun taas Kanada jyräsi murskaavalla tavalla Tshekin nurin numeroin 6-1.

Viime vuoden finaali maiden välillä oli todellinen trilleri, sillä Kanada voitti kamppailun jatkoajan jälkeen numeroin 3-2. Nyt Suomella on loistava sauma revanssiin kotiyleisön edessä, mutta helppoa voittaminen ei tule voittamaan. Kanadan alkusarja sujui vähän tahmeasti, mutta pudotuspeleissä maa on löytänyt yhtenäisyyden.

Mainos:

Kanadan vire on jopa pelottavan hyvä, sillä NHL-tähdet ovat äärimmäisen nopeita, vahvoja ja ilkeitä. Tämä tulee tarjoamaan Suomelle puolustuspäässä täysin uudenlaisen haasteen, johon on pystyttävä vastaamaan.

Kaiken on sunnuntaina onnistuttava täydellisesti. Varsinkin maalivahtipeli ja erikoistilannepelaaminen nousevat suureen rooliin. Karjuuko Leijonat voiton? Se selviää klo 20:20.

Suomen ja USA:n välinen ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi.