Suomi ja Kanada kohtaavat MM-finaalissa – tässä live stream matsiin!

Suomen kentälliset Suomi - Slovakia Leijonien kentälliset suomi kanada live stream leijonat mm-kisat 2021

Suomi – Kanada MM-finaali on ohjelmassa sunnuntai-iltana. Kuka vie maailmanmestaruuden? Tässä maksuton live stream matsiin!

Suomi – Kanada: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Ei se kaunista ole, mutta se toimii. Näin voisi varmasti kuvailla Leijonien otteita näissä MM-kisoissa – ja toki puolustusvoittoista taktiikkaa arvostavat näkevät kauneuden tässäkin pelitavassa.

Niin vain Jukka Jalonen johdatti ryhmänsä jälleen MM-finaaliin. Suomella onkin mahdollisuus suorittaa melkoinen temppu voittamalla toinen kulta peräjälkeen.

Mainos:

Suomi ja Kanada kohtasivat toisensa alkusarjassa, ja tuon kamppailun Leijonat vei nimiinsä voittolaukausten jälkeen lukemin 3-2.

MM-finaali käynnistyy sunnuntaina 6. kesäkuuta kello 20:15. Päivällä kello 15:15 alkaen pelataan pronssiottelu USA-Saksa.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa puolivälierät, välierät, pronssiottelun ja myös MM-finaalin!