USA ja Saksa pronssiottelussa – tässä live stream matsiin!

USA Slovakia Live Stream jääkiekon MM-kisat 2021

USA – Saksa pronssimatsi käynnistää MM-kisojen viimeisen päivän. Tässä ilmainen live stream matsiin!

USA – Saksa: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Yhdysvallat joutui jälleen kerran pettymään, kun finaalipaikka jäi haaveeksi ja kisat päättyvät – kuten niin monesti aiemminkin – pronssimatsiin.

Jenkeillä on kuitenkin jalkeilla niin nuori joukkue, että ryhmällä luulisi löytyvän nälkää myös himmeämpiä mitaleita kohtaan. Tämän sanottua on kuitenkin pakko todeta, että se motivoituneempi porukka sunnuntaina taitaa kuitenkin olla hienoa taistelua kisoissa esittänyt Toni Söderholmin joukkue.

Mainos:

USA ja Saksa kohtasivat toisensa näissä kisoissa jo alkusarjassa, ja sen matsin jenkit veivät nimiinsä lukemin 2-0.

Pronssiottelu käynnistyy sunnuntaina 6. kesäkuuta kello 15:15. Tämän jälkeen ohjelmassa on MM-finaali Suomi-Kanada, joka käynnistyy 20:15.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa puolivälierät, välierät, pronssiottelun ja myös MM-finaalin!