Ennakko: Kykeneekö Saksa viemään pronssimitalit USA:n nenän edestä?

Saksan MM-joukkue 2023 olympiajoukkue USA - Saksa Sveitsi Saksa Live Stream jääkiekon MM-kisat 2021

Jääkiekon MM-kisat vuosimallia 2021 huipentuvat tänään mitalipeleihin. Kello 15:15 alkavassa pronssiottelussa himmeimmästä mitalista kamppailevat USA ja Saksa.

MM-kisojen pronssiottelussa nähdään tyypillisesti kaksi pettynyttä joukkuetta edellispäivän pronssiottelun jälkeen. Tämän vuoden kisat eivät tee poikkeusta, sillä kahdella pronssiottelussa olevalla maalla oli isot odotukset pudotuspeleihin.

USA hävisi eilen Kanadalle lukemin 4-2. Yhdysvallat pelasi pahaan saumaan turnauksen heikoimman ottelunsa ja Kanada meni finaaliin ja USA:lla oli tyytyminen pronssiotteluun. A-lohkon voittaneella Yhdysvalloilla oli erinomainen mahdollisuus mennä finaaliin ja aina päätyyn saakka.

Mainos:

Saksa hävisi eilen illalla Leijonille 2-1 ja näin USA saa pronssiottelussa vastaansa pettyneen mutta varmasti motivoituneen Saksan. Vaikka Saksalle pronssiotteluun päätyminen onkin suuri pettymys, mitali pienelle ja nousevalle kiekkomaalle varmasti kelpaisi.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Yhdysvallat ja Saksa kohtasivat myös alkulohkossa. Tuossa ottelussa USA oli Saksaa vahvempi lukemin 2-0. Yhdysvallat lähtee myös iltapäivän pronssiotteluun ennakkosuosikkina, mutta Toni Söderholmin, Ville Peltosen ja Ilpo Kauhasen johtamalla Saksan joukkueella on taatusti sananen sanottavana.

Saksa on napannut edellisen mitalinsa MM-kisoissa vuonna 1953, kun se tuli Sveitsin kisoissa hopealle. Tämän lisäksi maa on napannut kolme muuta mitalia (yksi hopea, kaksi pronssia). Edellisin arvokisamitali Saksalla on vuoden 2018 kisoista, kun se nappasi hopeaa.

Yhdysvalloille mitali myös maistuisi. Edellisin mitali sillä on vuoden 2018 kisoista, kun se voitti pronssia. 2010-luvulla kotiintuomisina oli pronssimitalit myös vuoden 2015 ja 2013 kisoista. Finaalipaikka on USA:a kuitenkin kiertänyt kaukaa, sillä edellisin kerta finaalissa sille on ollut vuoden 1960 kisoissa. Tänäkään vuonna Yhdysvalloilla ei puhti finaaliin asti riittänyt.

Jos haluat katsoa lämmittelynä MM-finaalille Saksan ja USA:n välisen pronssiottelun, voit katsoa sen kotisohvalta käsin täysin ilmaiseksi! USA – Saksa live stream tarjoilee MM-kisojen pronssiottelun kotisohville täysin ilmaiseksi.