U20 MM-kisat: Suomi – Kanada – näin katsot ottelun TV:stä

Suomi U20 jääkiekon mm-kisat nuoret leijonat

U20 MM-kisat käynnistyvät 26. joulukuuta todellisella herkkupalalla, kun Suomi ja Kanada iskevät yhteen. Näin katsot ottelun TV:stä.

Nuorten Leijonien MM-kisat eivät voisi upeammalla taistolla käynnistyä, sillä vastassa on yksi suurimmista mestarisuosikeista Kanada. Tämä on molemmille maille todella tärkeä mittari siitä, missä kunnossa peli on verrattuna pahimpaan kilpakumppaniin. Kanada lähtee taistoon suosikkina parempien yksilöiden turvin, mutta Suomella on ehdottomasti mahdollisuudet yllätykseen.

Maalivahtipeli Suomella pitäisi olla jopa parempaa, sillä kokoonpanossa on useampi laadukas vahti, joten siihen turnaus ei tule todellakaan kaatumaan. Tiistaina jo iltapäivästä pelattava ottelu tarjoaakin melkoisen startin, joten kannattaa ehdottomasti ottaa vuoden 2024 U20 MM-kisat seurantaan.

Mainos:

26.12. klo 15:30 Suomi – Kanada

Nuorten MM-kisojen kaikki ottelut tulevat maksullisen Discovery+ -palvelun kautta. Sen sijaan Suomen ottelut on katsottavissa ilmaiseksi TV5-kanavan puolelta. Tapaninpäivänä pelattavaa Kanada-ottelua pohjustetaan 30 minuutin ennakkostudiolla klo 15:00 alkaen. Itse ottelu pyörähtää vauhtiin klo 15:30. Ottelun selostaa Oskari Saari ja kommentaattorina toimii Ismo Lehkonen.