Suomi – Latvia kohtaavat lauantaina – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonat

Suomi – Latvia tarjoilee kiekkoviihdettä lauantai-iltaan, sillä jaossa on jälleen lohkovaiheen kannalta arvokkaat kolme pistettä.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Latvia

Suomen joukkue on jälleen lauantaina suuren suuri suosikki, kun vastassa on Latvia, jonka turnaus käynnistyi 1-4-tappiolla USA:lle. Latvia ei todellakaan ole lohkon kovimpia joukkueita, vaan jo jatkopaikka olisi maalle todellinen mestaruus. Suomi nappasi Norjasta perjantaina todella selvän 5-0-voiton, joten turnaus sai täydellisen startin.

Lauantaina tasoeron pitäisi olla aivan vastaava, sillä Latvia ei ole millään mittarilla Suomen tasoinen joukkue. Kun Leijonien kokoonpanoon on odotettavissa Mikael Granlundin kaltainen vahvistus, niin Latvian urakka ei ainakaan tule helpottumaan.

Mainos:

Suomelle ensimmäinen mittari on kaiken järjen mukaan luvassa maanantaina, kun vastassa on USA. Tätä ennen täytyy kuitenkin hoitaa Latvia kumoon kunniakkaalla tavalla.

Suomen ja Latvian välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.