Suomi ja Norja kohtaavat tiistaina – näin katsot ottelun maksutta!

Jere Innala Jääkiekon MM-kisat Live Stream Saksa Suomi Leijonat Italia Norja Kazakstan USA

Suomi – Norja kuuluu jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ohjelmaan tiistai-iltana. Tässä maksuton live stream matsiin!

Suomi-Norja: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Leijonat aloitti MM-kisaurakkansa lupaavasti, kun USA kaatui lukemin 2-1. Toisessa ottelussa tulikin sitten kuuluisa ”shokkitappio”, kun Kazakstan oli parempi voittolaukauskisan jälkeen.

Fakta kuitenkin on se, että Kazakstanin miehitys on marinoitunutta KHL-kalustoa, joten mistään heittopussimaasta ei voida puhua – eikä sen puolesta ”fiasko” tai muutkaan sanat oikein sovi kyseistä ottelua kuvaamaan Leijonien näkökulmasta.

Mainos:

Seruraavaksi vastaan asettuu Norja, joka on aloittanut kisat 1-5-tappiolla Saksalle, jota puolestaan seurasi 4-1-voitto Italiasta.

Suomi ja Norja ovat kohdanneet MM-kisoissa viimeksi 2019, jolloin Leijonat oli parempi tylyin lukemin 7-0. Nähdäänkö tiistaina samanlainen ylijuoksu, vai onko Norjan joukkueesta yllättäjäksi?

Ottelu pelataan tiistaina 25. toukokuuta kello 20:15 alkaen.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä myös, kuinka Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä, Tshekki, Sveitsi ja muut Leijonien suurimmat haastajat suorittavat kisojen edetessä!